Onsdag

Idag var jag och mamma och hämta våran nya bil som vi har köpt, jätte skön att köra och snygg är den också..hehe:)
Idag har varit en mycket lång dag. Vi körde emma till borås vid halv sex, hon skulle till båstad med klubben. Jag gick hem till Linda sen och sov en timma, började ju inte skolan förrän nio. Nu sitter jag i pyjamas och kollar på En ö i havet. En mycket bra serie om två judiska flickor som bor i sverige. Ska snart sova också..

Lång ledighet = mkt skönt!

Nu har man varit ledig i fem hela dagar, det är jätte skönt men det känns konstigt när man väl kommer tillbaka till skolan. Bara fyra veckor kvar i skolan, sedan börjar sommarlovet! Vi kommer dessutom ha mycket friluftsdagar med klassen, kanotpaddling, sova på läger och massa annat skoj så det är inte många jobbiga dagar kvar i skolan vilket är skönt. Nu sitter jag hemma och försöker skriva klart mitt littsem tills imorgon. Sedan ska jag in till stan och träffa Liselott. Ska köpa present till Viktoria och Josephin som ska ha födelsedags fest i helgen. Får hopppas vi hittar något fint, Lina ska också vara med på presenten men kunde tyvärr inte vara med.

Snart är det valborg, får se vad som händer för skoj. Kanske lite grillkväll hemma hos mig. Syrran åker till Båstad imorgon bitti så det blir några dagar själv med mamma. Får se vad vi hittar på:) Måste ju börja planera hennes fest som är snart. Det går fortare än vad man tror.. Ska göra inbjudningskort snart har jag lovat!

Nä nu tänkte jag göra ett ryck och städa mitt rum..
Ha det fint så länge!




Ni är underbara!

Premiär på pojkebo!

Idag blev det beachvolley på pojkebo. Det blev att göra iordning planerna innan vi kunde spela. Kratta, gräva, sätta ihop linjerna och nät. Så nu är det bara att åka ner och spela:) Det var riktigt skoj! Vi var sju stycken. Man känner att man blir bättre för varje gång man spelar! Älskar beachvolleyboll.

                                                         
                                                        



Jobb, inflyttningsfest, födelsedag, utekväll med flickorna!

Idag har jag jobbat delad tur, 7-12 sedan 15.30-20.30. Sådana tider är så segt att jobba, hela dagen går verkligen åt till bara jobb. Men jag hade i alla fall några timmar ledigt. Då blev det att koppla av lite hemma, plugga sedan drog jag, emma och mamma till stan för att käka lite. Händer aldrig att man äter ute med familjen så ofta så vi köpte lite mat och satte oss på trapporna på torget. Vilket väder det var, varmt och skönt:) Väl tillbaks till jobbet var det bara att vänta till klockan skulle bli halv nio för då skulle jag iväg för att hämta upp Jennie, Mathilda och Philippa. Vi skulle nämligen till Stora Mellby i Sollebrunn. Anna Karin hade inflyttningsfest, dessutom fyllde hon 21 så vi var där och firade henne med lite presenter. Det var mycket folk och knappt något man kände så vi var inte där så länge. Huvudsaken var att vi åkte dit och gratta henne. Tjejerna hade redan börjar dricka i bilen, vi bestämde oss för att gå ut i alingsås, bolaget. Det var visst 30årsgräns denna kväll. Först åkte vi hem till mig för att ställa bilen sedan tog vi en taxi dit. Det började med att vi fick inte ens visa legg, vakten frågade direkt hur gamla vi var och svaret var nej direkt. Det tråkiga var att det var massa där inne som var i min ålder och hade kommit in.. Tillslut ringde jag mamma, hon var där inne! Hon räddade vår kväll, hon snackade nog med vakterna en halv timma om att vi skulle få komma in med tanken på att det var så många unga redan inne. Släpper de in dem, så ska vi också på komma in! Det blev massa dans, riktigt roligt var det! Halv tre bar det av hemmåt. Hann med en kopp the innan läggdags!

 

 

Mathilda, Philippa och Jennie - Tack!


Ny vecka!

Idag har det varit en ganska lång skoldag, 9-14. Men tiden gick fort så det var ju lugnt. Idag handlade det om genetik!  Ikväll har det varit styrelsemöte med klubben och därefter träning.  Vi har anmält oss till både Karl Ada och div 2. Nu kommer det bli tufft men vi får hoppas på det bästa ifrån alla:) Jag är i alla fall super laddad. Hur skoj är det att ligga i samma serie sex år i rad. Man utvecklas ju inte. Nu har jag dessutom varit duktig och anmält mig och Jonas till beachturnering på Öland som sker v. 31. Philippa och Mathilda ska också dit så det kommer säkert bli en toppen vecka! 



Kollade min facebook idag och hade fått ett meddelande ifrån Viktoria. Jag, Liselott och Lina är bjudna på 20års fest på mjörnvallens klubbhus. Det är nämligen så att hon och Jossan har fyllt 20 så de ska ha sin fest ihop. Det ska verkligen bli jätte skoj. Så andre maj blir det partaj med härligt folk!


lördag lördag..

Idag vaknade jag upp tillsammans med Jonas. Det är så svårt att sova länge nu när det lyser in och fåglarna kvittrar så högt. Att Jonas alltid kan forsätta sova förstår jag inte:) Jag förberedde en stor frukost för oss alla. Kl tolv åkte jag in till stan. Jag och Liselott skulle nämligen ha en heldag ihop var det tänkt. Vi gick runt i lite affärer. Köpte gott the på tant augusta. Sedan blev det ett besök på diva men vi drack bara the vilket var riktigt bra ifrån oss:) Annars blir det ju att man trycker i sig något onyttigt men idag bestämde vi oss för att vara nyttiga! Sedan åkte vi till maxi för att handla lite saker till vår tacos som vi skulle laga.

Ikväll var det planerat att basta med flickorna. Det blev jag, Lina, Liselott och Cecilia. Mycket trevligt hade vi. Hade med oss saft, frukt och massa bra musik. Det blev några varma timmar i bastun. Bada i sjön gjorde de andra men jag tyckte det var för kallt.  Det blev en hel del härliga samtal om gamla tider. Att man inte bastar oftare, det får det bli ändring på!

Mathilda hade lite tjejkväll hemma så vi gjorde oss iordning och drog dit. Där var även Sandra och hennes kompis, Alma, Emma och Sofia. Det var fruktansvärt kallt ute så man hade på sig allt som fanns att hitta. Mathilda var så snäll och lånade ut mössor, vantar, halsdukar, sockar och massa filtar. Tack! Vi började frysa ännu mera och när de andra tjejerna gick in så åkte vi hem. Dags att lägga sig i sin goa varma säng men först blev det en stor kopp varm the. Gud vad man frös! Men tack alla för en underbar lördag kväll.

Pusspuss 


Kost och hälsa tenta!

Idag var det tenta skrivning mellan 13.00-16.00. Jag mötte upp Johan på station för han gick på kryckor så det tog lite tid. Att skriva tentan kändes mycket bra, fast man vet ju aldrig. Bara för att det känns bra så betyder ju inte det att den är godkänd men man får väl alltid hoppas på det bästa. Så nu är det nya tag för nya saker som sker i skolan.. Så ikväll blir det frisbeegolf med mamma, Emma och Jonas. Runt halv sex åkte vi iväg till nolhaga för en match. Mamma hade redan gått in på den inställning att hon skulle förlora. Jonas vann men bara man hade skoj så...



Därefter bar det av hemåt för lite grillning. Det blev mycket god mat. Vi avslutade kvällen med Madagascar 2.
En rolig film:)

Längtar till sommaren!

Jag räknade ut hur många skoldagar vi har kvar till sommarlovet börjar, 12 skoldagar kvar! Det kan man ju inte tro, tiden kommer bara springa iväg. Men samtidigt är det grymt skönt. längtar verkligen till sommaren.

Igår var jag ute och sprang med syrran. Vi sprang en bra bit. Det var riktigt skönt. När vi väl kom till dörren jag och Emma så var jag inte trött, hade precis kommit igång. Så vi tog en springtur runt fårhagen också. Att man inte är ute oftare, ska allt bli ändring på det snart:)

Nu sitter jag i skolan och pluggar lite. Väntar nämligen på mamma som skriver teori just nu. Får hålla tummarna för henne:) Hon skriver nämligen för MC. Ikväll blir det volleybollträning, är väldig trött och seg nu men förhoppningsvis blir jag piggare sedan.

Ha det fint puss!

Ännu en fin dag med Lotten!

Idag blev det en mysig piknik med Liselott vid sjön. Det var inte så soligt som det var igår men lagom varmt var det iaf. Vi var nyttiga idag så jag hade förberett med gurk och morotstavar att ta med. Vi satt nere vid vattnet en bra stund och bara tog det lungt. När vi kom hem till mig blev det film. Barn i Bullerbyn. En riktig klassiker! Det blev några få timmar men det spelar ingen roll om vi ses tio min eller tre timmar. Alltid lika roligt!!

Man kan aldrig ta för lite kort!

       

                       

                        

                                                              

           

Glad Påsk allesammans!

En toppen dag har det varit idag. Jag, Johannes, Philippa och Emma åkte ivåg till stosjöstrand där vi mötte upp Alma, Ida, Oscar, Jimmie och Sandra för några timmars beachvolley. Vädret var helt underbart. Nån timme efter kom även Jonas och Sara. Att man inte spelar beach oftare? Det är så himla roligt och man blir ju klart bättre för varje gång. Ska man åka till Öland i sommar så måste man ägna "några" flera timmar i sanden:)

Hemma blev det god mat med familjen i det soliga vädret. Tyvärr så var jag tvungen att öppna upp skolböckerna för en del läsning. Blir svårt när man har varit ledig så länge. Men man hade en kväll att se fram emot. Grillkväll/fest med underbara människor hemma hos mig. Kl halv sju var gästerna bjudna. Jonas kom till mig lite innan för att fixa ordning uteplatsen m.m.  Det blev ett härligt gäng. Jag, Jonas, Liselott, Manne, Lina, Mathias, Henke, Jimmy, Carro, Simon, Willbs och Simon. Det blev god mat. Grillen var i fullgång med allt från hamburgare, karré och fläskfilé. Det blev några goda timmar vid bordet med goa drinkar. Sedan blev det irländsk julafton vilket var så himla roligt. Man kunde inte sluta skratta. Det blev en del härliga fall och folk som sprang åt fel håll. Stackars Henke sprang in i trädet men det gick bra som tur var. Påskbrasan var på nere vid fårhagen så dit gick vi alla för lite värme. Alltid mysigt med stora brasor. Festen fortsatte sedan inomhus med massa dans och singstar!







Beachvolley, värme, vänner, grillkväll = Kan det bli bättre?

Liselott och jag

Idag var kanon väder ute! Fick ett sms av Liselott runt halv tio och sa att jag skulle skynda mig upp för en härlig promenad i solen. Runt halv ett åkte hon och jag in till stan för en glass på torget och solade vid trapporna ett bra tag. Sedan bar det av hem till mig där det var grillning på gång. Första gången vi satt ute och åt idag, mysigt! Jag, Liselott, Emma och Björn spelade sedan crocket vilket var riktigt roligt. Tog ju aldrig slut. Slutade med att vi stod och sköt nere vid vattnet nästan:)

Liselott hängde sedan med för att lämna av mormor! Tack för idag gumman, alltid lika skoj att umgås med dig. VI har så roligt ihop. Älskar dig.



Du är mitt allt!

En underbar dag!

En underbar dag i Ulricehamn med Anna!!







Linda Magdalena Pihlblad


1. Hur lång är du?169
2. Vad vill du bli när du bli stor? Jobba i en klädbutik och vara rik.
3. Vad jobbar du med? På ett demensboende för tillfället.
4. Har du långt hår? Ja det tycker jag, men vill ha längre.
5. Vilken hårfärg har du? Blont
6. Sminkar du dig? Ja
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vita med mönster
9. Har du kysst någon idag? Nej

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
Båda.
3. Hur många syskon har du? Två systrar och en halv syster.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Vi hörs imorgon, puss
5.Hur många ställen har du bott på? 8
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Det är olika.
7. Vilken familjemedlem är snällast? Alla är snälla på sitt sätt:)

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jag såg en film med min lilla syster häromdagen.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Jag sitter med en kompis just nu. Annars igår.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Anna, som jag är hos nu.
3. Har du kysst nån kompis? De flesta tjejkompisarna.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej.
5. Vem har du varit kompis med längst?  Emma
6. Vem känner dig bäst? Liselott

7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?Ja men på ett bra sätt.

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Ibland

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Ja
2. Klä dig annorlunda? Ja

3. Vara dig själv?
Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ibland

5. Pierca dig? Kanske...

6. Ha sex på offentlig plats? Nja..
7. Vara omogen? Klart..
8. Äta småkryp? Nej.

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast? Ojdå.. kommer inte ihåg.

2. När var du på semester senast? Augusti
3. Vilken färg är det på din tandborste? Röd och vit.

4. Är ditt hår tråkigt? Nej det tycker jag inte men slingor hade inte suttit fel just nu.
5. Vem såg dig naken senast? Jonas

6. Hur ofta duschar du? Ofta.

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? Ska se en film med Anna först sedan blir det nog läggdags.

Ulricehamn & Anna

Igår blev det nybakade scones till frukost. Sedan blev det lite plugg för tentan som jag har nästa vecka. Jag skulle åka till Ulricehamn idag så fick packa en väska med allt som skulle med. Såklart så packar man alltid för mycket. Det blev lite utomhusarbete med syrran också. Krattade en massa löv..  En mycket god gulasch soppa gjorde jag med innan jag blev skjussad till halv fyra bussen.  När jag väl kom fram till Ulricehamn träffade jag Anna. Vi gick till till ica för att handla lite ingredienser till pannkakor som skulle gräddas. VI hyrde även tre filmer (The black balloon, The Passenger och Picture This.) The black balloon var riktigt bra, gripande och hemsk. Gillar ni A walk to remember så kommer ni gilla denna! Sedan blev det sängen runt 12.00.

Idag, tisdag tog vi bussen till Lager 157. Hittade en vit tröja och ett par jeans som jag blev riktigt nöjd med! Det blev kina mat i stan efteråt. Det skulle bli tacos ikväll så vi gick till ica och handlade lite. Den tredje filmen som vi inte hann se igår ska vi se ikväll. Nu sitter vi vid varsin dator och tar det allmänt lugnt! Tack Anna för tre härliga dagar!

Hejsvejs!


Kan man ha haft en bättre lördag?

Idag gick jag upp 7:45. Hade ställt klockan på åtta men kunde inte sova längre.  Då märker man att man är utvilad iaf.. Jag blev körd ner till station där jag mötte upp Emma, Alma, Mathilda och Philippa. Vi skulle ta direkt tåget som gick halv tio. Helena skulle vi möta i Göteborg. Där letade vi upp vår buss som skulle ta oss till beach hallen. Vi hade nämligen anmält oss till en volleyboll turnering som efterfesten hade anordnat. Och då skulle man även ha klätt ut sig. Vi sex tjejer hade valt glitter tema och därför valde vi att heta "Absolute Glitter". När vi väl kom fram till hallen så var vi rätt tidiga så vi hade gott om tid för ombytte och sminkning:) Det blev en hel del glitter kan man säga. Ögonskugga, glitter i håret, på kroppen. Hela omklädningsrummet glittrade säkert när vi var klara må jag tro:) hehe.. Det var skoj att se alla andra lagen och vad dem hade på sig. Det fanns de som hette playboy, F14, six feet under, six feet över och massa mer. Det var allt från klänningar, brandmän, sverige tröjor, skidställ och glitter såklart!

Samlingen började runt 12. Vi spelade fyra matcher allt som allt. Mot bara killar. Vi vann två matcher mot ganska mycket vilket var roligt. Killarna tyckte vi kunde sluta med överarm serve så det kunde bli lite spel. Men vi ville ju vinna:) Hehe att killarna var så rädda för oss:) Vi förlorade tyvärr i slutspelet mot Jimmies lag vilket var synd. Men killarna vann ju hela skiten, ett stort grattis såklart!!



 





Efter en lång, sandig dusch bar vi av till slottskogen för lite glass och sol. Det var kanon väder ute och var bara tvungen att sätta oss på gräset och sola. Att man inte går dit oftare, var ju så mysigt!! Det blev musik, härligt umgänge med härliga tjejer! När vi började bli hungriga blev det bussen in till stan där vi hittade en kanon restaurang på kungsgatan med god mat! Det blev fläskfile, vitlökspotatis, rödvinsås, bearnaisesås och grönsaker. Vi var nog där i flera timmar. Drack och gjorde massa roliga lekar. Folk runt omkring tyckte vi var nog lite för högljudda men vi hade skoj och det är det som räknas!! När klockan närmade sig nio drog vi till PC för lite förfest. Jag som skulle jobba dagen efter fick tyvärr avstå från alkohol idag men jag hade skoj ändå. Jimmie och Fredrik kom sedan till Göteborg för att fortsätta festandet med oss. Jag var tvungen att sticka hem med tåget men vill man jobba så..

Men vilken kväll, vilken dag!! Tack tjejer för en underbar dag:):)

RSS 2.0