Testa dig själv:)

Bortskämd?

Hur bortskämd är du?

HUR BORTSKÄMD ÄR DU?


[ ] Egen boxer.
[] Egen dvd.
[ ] Egen video.
[x] Egen data.
[x] Bredband.
[x] Mobil.
[x] Mp3.
[ ] ipod.
[x] Eget rum.
Summa: 5

[x] Säng.
[ ] Studsmatta.
[ ] Pool.
[ ] Basktetkorg.
[ ] Hockeyspel.
[x] Cykel.
[ ] Pokerbord.
[x] Pingisbord.
[x] Bor i hus.
[ ] Fler än två bilar i familjen.
Summa: 4

[ ] Nitendo Wii.
[ ] X-box 360.
[x] PlayStation 1.
[x] PlayStation 2.
[ ] PlayStation 3.
[ ] Nitendo DS.
[ ] Gameboy Anvance.
[x] GuitarHero.
[x] Karaoke.
[ ] Moped.
[ ] Cross.
[ ] Fyrhjuling.
Summa: 4

[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Farmor
[ ] Farfar
[x] Mormor
[ ] Morfar
Summa: 4

[x] Varit på skidsemester.
[x] Varit på solsemester.
[ ] Varit i Grekland.
[x] Varit i USA.
[ ] Varit i Storbritanien.
[x] Varit i Thailand.
[x] Varit i Afrika.
[x] Varit i Asien.
[ ] Varit i Italien.
[ ] Varit på Cypern.
[x] Varit i något övrigt land i Europa.
[x] Varit i Stockholm.
[x] Varit i Göteborg.
[x] Varit i Malmö.
Summa: 10.

[x] Mer än 5 par skor.
[x] Mer än 5 byxor.
[X] Mer än 10 tröjor.
[x] Har varit på konsert.
[x] Åkt båt.
[x] Åkt flygpan.
[x] Åkt tåg.
[x] Åkt spårvagn.
[x] Åkt tunnelbana.
Summa: 9.

[x] Du har sovit på hotell.
[x] Du har sovit i tält.
[ x] Du har sovit under bar himmel.
[x] Du har sovit i husvagn/husbil.
[x] Du har sovit över med någon.
[x] Du har tältat med dina kompisar.
[x] Du har åkt buss själv.
[ ] Du har åkt vasaloppet.
[x] Du har vunnit någon tävling.
[x] Du har varit ute efter klockan 02:00.
Summa: 9.

[ ] Har något eget husdjur.
[x] Ditt rum är stort.
[x] Du får alltid pengar när du ber om det.
[x] Du har en hel del vänner.
[ ] Du får oftast som du vill.
[ ] Din mobil har kamera 5 mp
[x] Din mobil har Mp3.
Summa: 4.

[x] Ni har hemma fler än 10 kanaler.
[x] Plattång.
[x] Laptop.
[x] Gitarr.
[ ] Elgitarr.
[ ] Piano.
[ ] Trummor.
[x] Flöjt.
[x] Stereo.
[x] Surroundljud.
[ ] Saxofon.
Summa: 7.

[ ] Du har mer än 100 på msn.
[ ] Du har mer än 200 på msn.
[ ] Mer än 300. (exakt 301)
[x] Du får ha MSN för dina föräldrar.
[ ] På bdb har du mer än 50 vänner.
[x] Du har pojk/flickvän.
[x] Du har en vän du kan lita på.
[ ] Ska snart på en konsert
[ ] Du ska snart utomlands
[x] Du har allt man kan önska sig
Summa: 4.

Sammanlagt : 60

1-10: Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal.
51-70: Sluta tjata du har ju massor.
71-90: Överklass, snobb!


Beachvolleyboll turnering!

På lördag blir det beachvolley i Göteborg. Vi är sex tjejer som har anmält oss. Det ska bli så jäkla skoj. Vi ska klä ut oss och får hoppas vi blir riktigt snygga i det vi har valt. Det är efterfesten som anordnar detta så det kommer bli en upplevelse. Flickorna på bilden ska med förutom Sandra för hon kunde inte så det var synd. Men Helena och Emma hänger med så vi kommer ha så roligt! Önska oss lycka till:)


Vänner, hotellet, singstar!!

Vaknade upp vid nio och kunde inte sova längre, solen lyste in för mycket. Men då kan man lika gärna gå upp och få nånting gjort:) Det blev ett besök på systemet runt 12 tillsammans med Emma och mamma. Skulle köpa lite inför kvällens fest. Det blev några öl och cider.. Sedan åkte vi till maxi och handlade lite smått och gått. Skulle åka till mormor och hälsa på henne så köpte med några goda bakelser. Mormor träffar man tyvärr för sällan så man får passa på när mamma ska dit! Vi tog sedan med henne hem till oss och bjöd på mat. Alla åt helt olika maträtter:) Tacos, soppa och hamburgare bjöds det på idag.

När klockan närmade sig halv sex åkte jag för att hämta Emma J. Hon skulle också med till hotellet och kunde inte komma in till stan. Vi åkte hem till mig för att låta mig packa resten av sakerna som skulle med till förfesten. Vi fick vara hemma hos Camilla, Liselotts syster. Liselott och Lina var även med! Vi kom dit runt sju och började göra oss vackra. Emma fick order att sminka mig och det gjorde hon riktigt bra må jag säga:) Det blev goa drinkar, singstar, skratt och mys:) Sedan bar det av till hotellet runt halv elva. Det var mycket folk och riktigt skoj där inne. Träffade massa skojigt folk, Anna Karin var där så henne fick jag träffa:)





Emma, Liselott och Lina. Tack för en underbarkväll! Ni är bäst:)

Ett roligt skämt!

I fredags när jag var på bolaget och betalade skatt så kom jag ut och fick se en snut stå och skriva parkeringsböter. Jag sa åt honom att vara schysst och riva lappen, jag var ju bara inne i sju minuter. Men han skrev ändå. Då sa jag åt honom att ha lite medkänsla men han lappade ändå. Så jag kallade honom skit stövel. Då skrev han ut en till. Jag sa -Vad fan gör du? Jävla grisjävel.. då flinade han och började skriva ut en tredje. Har inte ni svin annat att göra? Då kom det en till... Vad jag sedan kallade honom går inte att beskriva i ord, men efter 10min så satt det en halv telefonkatalog  på vindrutan.

Då tänkte jag! Vad fan lite kul ska man ju ha på en fredag. Sen gick jag bort till min egen bil.


Min, bara min!

Du betyder allt för mig älskling.

Det känns så underbart att ha dig vid min sida.

Du fyller mitt hjärta med hopp och gläde.

Du är den undebaraste.

Jag älskar dig så otroligt mycket!
Du finns för mig natt och dag, du finns för mig i regn och sol,
du finns alltid för mig och jag kommer alltid att finnas för dig.

Älskar dig 


Vänners betydelse!

Vad skulle man göra utan vänner? Ta vara på era vänner för dem betyder mer än vad man tror!  Jag är så innerligt glad att jag har de nära vänner jag har! Ni betyder allt för mig, ni vet vem ni är. Vänner som dessa växer inte på träd. Älskar er så fullständigt!


En enorm längtan efter sommar!


Nu vill man bara ha sommar!






Bada, sola, vara ute, snäckor, cykla, blommor, smultran, grilla, jordgubbar, glass och promenader!

Ännu en skön dag i solen:)

Idag har varit kanon väder igen. Jag vaknade hemma hos Jonas. Då blev det frukost och programmet wipeout som vi missade kvällen innan så hade spelat in det. Det är så himla bra! Sedan åkte vi hem till mig för en lång promenad i solen men blev inte så lång för Jonas var så förkyld.. Har även varit duktig och målat klart mina streckgubbar till mitt rörelseprogram som jag ska redovisa på torsdag.

Idag vara det volleyboll träning mellan 19.00-21.00. Jag var så duktig så jag bestämde mig för att promenera till träningen. Tog nästan exakt 90minuter dit. Så nu har man tjänat in en del aktivitetspoints som man säkert inte kommer kunna äta upp. Men det känns riktigt skönt. Skulle ut och gå med Liselott imon men gick precis ut och det var SNÖ ute!!! Det har ju varit soligt hela dagen, så kommer det snö.. Nejnej nej..

Nu kollar jag på ringaren av nottredam. En mycket gammal film men mysig:)

Natti natti gott folk!

Söndag

Idag var det att gå ut och springa som stod på schemat. Jag och Liselott hade nämligen bestämt att vara riktigt duktiga och gå ut och springa. Det blev 1,5 tim i det fina vädret. Vi sprang inte hela tiden men gick i rask takt iaf. Det kändes riktigt skönt när man kom hem må jag säga. Vi bestämde oss för att gå ut och springa en gång i veckan ihop i all fall så på tisdag eller onsdag ska vi springa igen:)

Nu är jag hemma och ska laga en god rotfrukt soppa tillsammans med mamma! Sedan ska jag plugga lite innan det blir dags att träffa Jonas. Ikväll kommer ju Beck och det kollar vi alltid på tillsammans. Kommer även wipeout som vi tycker mycket om. Linda Rosing ska vara med så måste ju se hur hon skämmer ut sig i leran. haha:) En mysig kväll väntas med the, film, kärlek och spel:)

Du är det bästa som finns!

Lördag

Vilket väder det har varit! Kanon fint ju, man kan ju knappt vara inne. Men idag blev det att sitta inne hela dagen tyvärr. Mamma och jag fick äntligen tummen ur att göra inbjudningskort till hennes 50års fest. Jag satt nog mellan 12-21.00. Gjorde även alldeles för många:) Dem blev mycket fina, var riktigt nöjd så nu är det bara att hoppas att alla kommer som man har bjudit. Det kommer bli en kanon dag får vi hoppas! Mamma kommer även ha världens bästa serverings personal. Heheh:) Nu blir det bara att åka till Tyskland också.

Klockan var så mycket när man var klar så hann inte göra så mycket. Det blev en kopp the framför tvn en liten stund innan man kröp ner till sängs:)






Hejsvejs!

Fredag

Idag vaknade jag upp bredvid Jonas. Han fick ligga kvar och sova medan jag gick upp och skrev klart det sista till redovisningen på torsdag. Bara att måla streckgubbarna nu. Att man inte ens kan måla streckgubbar då är man verkligen dålig på att måla:) hehe. En mysig och lång frukost väntade oss därefter när Jonas hade stigit upp.

Sedan släppte Jonas av mig i stan, skulle träffa Lina och Liselott för lite shopping på systemet inför kvällens fest! Fika på diva kunde ju vi inte undgå ifrån så det blev en stor, varm kopp rabarber med grädde the. Väl hemma gjorde man sig iordning sedan när klockan närmade sig sju, hämtade vi Liselott på vägen sedan bar det av till Lina. Där väntade Mathias, Jonas, Manne, Lina och Simon. Lite senare kom Filip, Jimmie och tuttan. Vi spelade ölspelet men det var så komplicerat så la av efter en stund. Det blev några shots med flickorna, dans, gittar och sång.

Tack för en kanon kväll med underbara människor!!

Baja päron here we come:)

Våren har kommit!

Det är underbart väder ute och man hoppas på att det stannar så! Tänkte göra en liten sumering över veckans händelser. I tisdags hade jag VFU tillsammans med Liselott vilket alltid är lika skoj. Jag höll i en idrottslektion, lite nervöst men det fungerade riktigt bra. Vi slutade fyra båda två, då bar det av till cafe diva där vi åt våran favorit, fuccaca:) Bio blev det också denna tisdag fast i vårgårda av alla ställen. Det var riktigt roligt. Det var vi och typ 10 stycken till i hela salen. Vi såg "I taket lyser stjärnorna" Riktigt bra men sorlig! Tack för ännu en underbar dag med dig min vän!

Igår var jag ledig så dagen började med en härlig morgon pormenad! Sedan blev det en del plugg men ingen städning som jag hade tänkt göra. Vilket man alltid skjuter upp. På kvällen blev det träningsmatch i vårgårda vilket vi vann med 4-0. Jag, Philippa och Mathilda samåkte i samma bil och kom vilse både på ditvägen och hemvägen, vårgårda som är så litet.  

Nu sitter jag i skolan tillsammans med Anna, vi tänkte plugga lite. Sedan blir det lunch hemma hos Linda! Jag och Anna ska ta en mysig fika på viskan lite senare innan det bär av till viktväktarna. Det gick riktigt bra för oss båda två idag! En guldstjärna blev det till och med:) 

Ha det fint!


Kolla var du har varit:



Jag har varit i:
[x] Stockholm
[ ] Uppsala
[x] Örebro
[x] Göteborg
[x] Malmö
[x] Helsingborg
[x] Jönköping
[x] Västerås
[ ] Umeå
[x] Andra stora städer

Jag har varit i:
[x] USA
[x] Grekland
[ ] Lettland
[ ] Kroatien
[x] thailand
[ ] Italien
[x] Frankrike 
[ ] Island
[ ] Irland
[ ] Malta
[ ] Spanien
[ ] Nederländerna
[ ] Estland
[ ] Cypern
[ ] Belgien
[ ] Storbritannien
[x ] Österike
[x] Tyskland 
[ ] Ungern
[x] Turkiet
[ ] Finland
[x] Norge
[x] Danmark
[ ] Nigeria
[ ] Mexico
[ ] Australien

Jag har suttit i en bil:
[ ] Aldrig
[ ] Några gånger
[ ] Många gånger
[x] Nästan varje dag

Jag har suttit i en buss:
[ ] Aldrig
[ ] Några gånger
[x] Många gånger
[ ] Nästan varje dag

Jag har flugit:
[ ] Mindre än 5 gånger
[ ] Mer än 5 gånger
[ ] Mindre än 10 gånger
[x] Mer än 10 gånger

Vi har vunnit!!!!!!!!!!!

Idag har vi tagit hem segern för div 3 och hoppas att flytta upp till div 2.
Grymt bra jobbar tjejer!! Så ikväll väntas en rejäl segerfest hemma hos
Sandra, sedan bär det av till hotellet:) Kommer bli en kanon kväll!!!

Jippeeeeee:):)


Stor seger?

I helgen spelas det volleyboll på hög nivå. Vi ska nämligen spela imorgon och man är sjukt taggad! Vi är sex lag som är anmälda. (UNO, Ymer, Trollhättan, Block, Uddevalla och Alingsås) Vi är 9 tjejer som ska spela och hoppas på att vinna såklart. Just nu ligger vi etta i serien och är sugna på att gå upp i div II men vi får väl se.. Jag ska iaf ge gärnet och slänga mej som en galning, hehe eller jag ska försöka iaf! Senare på kvällen blir det självklart hotellet för laget, ska ju fira vår vinns..hehe:) Önska oss lycka till! Dagen efter spelar killarna och då måste man gå upp tidigt för att hjälpa till... Lite segt men det fixar man! Kameran kommer gå i ett i helgen har jag en känsla av:)

Natti natti!


Toppen dag!


Idag har varit en bra dag:) Jonas sov hos mig så vaknade bredvid honom idag. Sedan bar det av till min fjärde dag av VFU tillsammans med bland annat Liselott vilket är alltid lika roligt. Det blev en lång men rolig dag. Barnen är alltid lika underbara:) Kl 17.00 var det fika i stan med Philippa och Anna Karin som man inte har sett på evigheter. Så det var riktigt roligt att träffa henne. Lina och Liselott var även där och fika lite:) Nu sitter jag hemma och väntar på att åka för att hämta tvillingarna. Dags för volleybollträning vilket ska bli skoj! Måste ju ladda inför helgens matcher..

Lite intressanta frågor:)

MIN KVINNLIGA SIDA
[X] Köpt en hårfön?
[X] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[X] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[X] Pratat känslor?
[X] Tänkt på att matcha mina kläder?
[X] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[X] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[X] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[X ] Druckit Cosmopolitan?
[X] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[X] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[X ] Känt mig sugen på en kopp te?
[X] Känt glädje över att få blommor i present ?
[X] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[X] Blivit arg utan anledning?
[X] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[X] Pratat skvaller?
[X] Varit arg/sur utan att tala om det?
[X] Kramat en kille?
[X] Dansat?


Saknad!

Ingen utav oss vet hur avslutningen kommer att bli men vad som än händer eller vad vi än väljer så kommer du alltid finnas i mitt hjärta som en speciell vän. Vi kanske inte kommer att leva upp till våra drömmer men minnerna kommer alltid finnas kvar. Du är en otrolig vän!


Mitt allra första inlägg!

Vart ska man börja? Jag har alltid varit lite skeptisk till att skaffa en blogg, det blir ju som att skriva en dagbok och det brukar jag inte orka men tänkte jag måste ju chansa. Och sedan när man har underbara vänner som ställer upp och hjälper en att göra en blogg så måste man ju pröva. Så gjort är gjort, och hoppas ni tycker om den, det gör i alla fall jag:) Tack Anna och Linda, ni är toppen!

Ja då kanske man ska berätta hur dagen har varit. Vaknade hemma hos Linda idag tillsammans med Anna. Det var scrap book mässan som stod på listan tillsammans med Karin. När vi väl kom dit var det väldigt mycket folk så svårt att ta sig fram men man hittade en del saker! Det blev stämplar, färg, blommor m.m. Så gillar man pyssel så var det mycket att välja bland. Synd att man inte bara kunde ta till sig vad som helst! Nu sitter jag hemma i min säng och fixat mina stämplar och kollar på One tree hill. Får se om jag orkar se alla de avsnitt jag har på säsong sex på datorn, skulle inte förvåna mig om jag gör det. Det är ju så himla bra, eller hur Linda? Hehe.. Det blir väl att skriva lite mer imorgon kanske. Det tar ju lite tid att lära sig hur man använder sin blogg och alla finesser. Trevlig helg alla!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0