Jag och Anna <3<3


Så här känner vi oss idag eller hur Anna:P Sicken skoldag! hehehe


Workshop - Informationssökning

Sitter i skolan och har worshop! Sjukt segt.... Det är väldigt svårt att förstå allt detta, finns så mycket! Anna och jag sitter här och försöker klura ut det tillsammans men våra hjärnor tillsammans fungerar inte så bra idag.. heheh=)

Slutar om en timma sen ska vi arbeta med vår undersökning. Sedan bär det av hemmåt.. volleyboll träning ikväll vid åtta:) Förhoppningsvis kommer tidningen och ska intervjua oss ang vårt första sammandrag så då får man se till att vara fin:P

Nä tillbaks till verkligheten!


Rascal Flatts – skin (sarabeth) Hur fin som helst!



Sarabeth is scared to death
To hear what the doctor will say
She hasn't been well
Since the day that she fell
And the bruise, it just won't go away
So she sits and she waits with her mother and dad
Flips through an old magazine
Till the nurse with a smile
Stands at the door
And says will you please come with me

Sarabeth is scared to death
Cause the doctor just told her the news
Between the red cells and white
Something's not right
But we're gonna take care of you

Six chances in ten it won't come back again
With the therapy were gonna try
It's just been approved
It's the strongest there is
I think we caught it in time

Sarabeth closes her eyes
And she dreams she's dancing
Around and around without any cares
And her very first love is holding her close
And the soft wind is blowing her hair

Sarabeth is scared to death
As she sits holding her mom
Cause it would be a mistake
For someone to take
A girl with no hair to the prom

For, just this morning right there on her pillow
Was the cruelest of any surprise
And she cried when she gathered it all in her hands
The proof that she couldn't deny

Sarabeth closes her eyes
And she dreams she's dancing
Around and around without any cares
And her very first love was holding her close
And the soft wind is blowing her hair

Its quarter to seven
That boys at the door
And her daddy ushers him in
And when he takes off his cap
They all start to cry
Cause this mornin where his hair had been
Softly she touches just skin

And they go dancin
Around and around without any cares
And her very first true love is holding her close
And for a moment she isn't scared.



Livet leker!!

Varför ska det vara så svårt att skriva i sin blogg?? Jag vill göra om den men vet inte hur man gör, vill förnya den lite med nya bilder och färger! Just nu finner jag inte tid. Har så mycket annat som händer runt omkring. Just nu är pappa hemma i två veckor vilket är hur skoj som helst. Han bor hemma hos oss! Ser man honom bara två gånger om året så betyder det mycket när han är hemma.. Nu sitter jag hemma och gör inte alls mycket. Blir Liselott ikväll. Sen hon flyttade hemifrån så känns det som att det är mitt andra hem, bor nästan i stort sett där. Men vi trivs så bra i varandras sällskap så det funkar så bra så:) Finns ingen vän som henne!

Vad har jag gjort det senaste nu då? Helgen har varit rätt så lugn. Var ledig i fredags så Liselott sov hos mig i torsdags. Sen blev det lite shoppar för oss på fredag. På kvällen var jag barnvakt för mina grannar! Igår skulle bryggan tas upp så Björn var med, riktigt kallt var det men bastun var på. På kvällen träffa jag och Liselott Stisse och Josef hemma hos henne. Vi spelade spel, lyssna på musik och umgicks. Var så länge sen man träffa dem men man har alltid så skoj med dem! Sedan drog vi iväg till stures för lite bowling:) En mycket lyckad kväll måste jag säga. Ikväll blir det mys med Liselott och kanske philippa. Blir ensam mamma söker och scones! En äkta tradition helt klart=)








Läckö cup 2009



I helgen var det Läckcup i Lidköping med brudarna.. Tyvärr så åkte Sandra och Sara hem så dem är inte med på kortet. Helgen var lika skoj som vanligt. Lördag spelade vi två matcher och dömde tre, söndag spelade vi fyra matcher och dömde en. Men oavsett vad resultatet blev så hade vi riktigt roligt. På kvällen gick vi ut och åt sen spelade vi kort och åt godis i klassrummet.. Lite hårt att sova på golvet bara.. En mycket bra helg!



Dardana, Mathilda, Emma, Alma, Elisabeth, Elin och Linda!!


Rascal Flatts e grym!


Helgen som har gått:)

Denna helgen har varit mycket bra men har gått fort som alla helger verkar göra nu för tiden! I fredags var jag i göteborg. Emma och Alma hade inflyttningsfest så jag, mathilda och philippa hade sällskap dit:) Det var mycket trevligt, vi drack, spelade roliga spel och tjöta goa tider! Halv ett tåget tog vi hem tillsammans med Sara, Sandra, Jimmie, Emelie och Sofia. På lördag åkte jag hem till Liselott, vi drog in till stan för lite god lunch med även Philippa:P Vi var nämligen hembjudna till Vickan på kvällen. Vi drog senare till gbg, trädgårn. Ännu en mycket trevlig kväll med tjejjerna:)

Söndag blev det en lugn dag!




Mycket fin låt:)


Sommaren som har gått...

Nu har man inte skrivit här på ett tag igen.. men jag orkar inte. Finner ingen lust! Denna sommaren har gått verkligen skit fort. Men mycket har man hunnit med som tur är. Har både hunnit med midsommar i Danmark, Stockholm med mina favvo tjejer, mysiga kvällar med kompisar, kräftskiva hos the twins, beach volley, massa övernattningar hemma hos Liselott, tripp till Ulricehamn och massa annat:)

Nu har skolan börjat igen.. vilket är riktigt roligt att träffa alla igen. Man har så skoj på lektionerna med er tjejer! Nu sitter jag hemma hos Linda i borås och ska snart åka hem. Ikväll blir det scones och övernattning hos Lotten!

Hej sålänge. kram!

RSS 2.0