Älskar min kamera:)

Jag tänkte jag lägger upp lite bilder på människor, platser jag har tagit. Nu när vädret är så himla tråkigt så kanske man tänker på något roligt istället!



  Mjörnvallen med Liselott



Vår trädgård under vintern, saknar det!



Söta Sofia!



Älskar dig Liselott



Lillasyster Ellinor, saknar dig:)



Halmstad sommar 2009



En gammal bild på mig och tvillingarna, ni är bäst!



Korpen kort.



Skåne:)



Kräftskiva med tjejerna 2008



Ännu bild med alla på kräftskivan:) Grym kväll!






En mycket bra dag!

Sitter hemma och tänkte passa på att skriva lite.. Nu när det finns några som har koll på min blogg:P Igår sov jag hos Liselott, vi gick ljus i alingsås med några. Sjukt fint vad dem har gjort i år. Blev riktigt imponerad på vissa ställen. Synd bara att man inte hade med sig sin kamera, måste göra det nästa gång för massa kort ska det tas:) Jag är en som älskar att ha med kameran vart jag än går.. Kan ju alltid ta bort bilderna om det är så! Det blev scones och trevligt umgänge igår iaf. Pratade med en kompis i över en och halv timma igår. Det behövdes verkligen. Skönt att bara ha någon att prata med. Ibland känns det bara skönt att kunna öppna sig för någon. Vi har inte haft chans att prata så mycket förut så det kändes bra. Lite sjukt att vi har så mkt gemensamt, vi tycker likadant! Tråkit bara att mobilen dog, annars hade vi nog pratat ännu längre men det kanske var dags att sova då.. Så tack Tobias!

Var ledig igår så passade på att gå till sportlife också, var bara jag och en till på övervåningen så det var skönt. Nu är jag som sagt hemma. Har hunnit göra ganska mycket. Ringa polisen för att ge vår hyresvärds namn, mailat två stycken ifrån volleyboll.se ang distriktsdomarutbildningen som några i klubben vill gå, jätte skoj att det är så många som vill. Jag själv har gått den och det är nyttigt att ha i framtiden! Inte för att jag älskar att döma precis.. Har även hunnit beställa julkort till klubben som vi har gjort nu två år i rad. Man förlorar inget på det så varför inte tjäna lite extra pengar? :) Har dessutom skickat ut match schema, spelklarlistan och en lista om alla medlemmar till alla tjejer i klubben. Bra om alla har varsin. Nu ska vi även börja göra vår hemsida, eller Elisabeths bror har tagit initiativet så nu har jag tagit bilder på alla tjejer, bara gruppbild kvar. Skoj att det äntligen sker något i klubben! Har match till helgen iaf i Ängabohallen 17.45. Det är bara att komma och heja på laget!!

Igår åkte Philippa och Mathilda till London, hoppas ni får det underbart och förväntar mig att ni köper något till mig:P hehe. Dessutom åker min syster till pappa på lördag. Man kan ju säga att man är rätt avundsjuk men inte lätt när man har skola och inga lov:( Får väl se om man träffar honom till julen annars blir det till sommaren. Jobbigt när man träffas så sällan bara!

Nu ska jag ringa kommunen och boka av några halltider som vi inte behöver, det dras bara massa pengar så bra om man gör det redan nu!

Tänkte jag lägger upp en låt, mycket bra:) Hej så länge!


Norge 2009

VILKEN RESA!! FÅR SKRIVA MER OM DEN SEN!!



       
  

 

Tacos och Alias!!

Fredagen bestod av Idol hemma hos mathilda med Jossan, Lina, Philippa och Jennie. Det var Micahel Jackson tema. Grymt var det! Har alltid haft planer varje fredag så har inte blivit att man har kollat:) Jag hade bakat god chokladkaka till tjejerna med grädde, mums:P Det blev ganska tidig kväll, var sjukt trött!

Lördag var det tacokväll hemma hos Sandra tillsammans med Mathilda, Philippa, Lina, Sandra, Jennie, Jossan och Sofia. Det blev god mat. spelade alias och hade mycket roligt. Sedan åkte vi vidare till Stures med typ inget folk så vi gick vidare till det nya stället "Mangiamo". Väldigt fint men ett dansgolv där inne hade ju inte suttit fel:P

Söndag träffade jag Liselott. Det blev ensam mamma söker och scones, en äkta tradition med denna bruden:) Alltid lika mysigt. Sen sov jag hos henne:)

Nu sitter jag i skolan tillsammans med anna och skriver på vår undersökningsplan men är klara=) så himla skönt så då kanske man hinner ägna några timmar på gymmet i veckan kanske?? Ska se om det är någon mer som är sugen på att hänga med mig, mycket roligare att gå två..


Lyckligt lottad!

Nu ligger jag här i sängen och bara tänker...

Jag är så glad över allt! Jag har verkligen världens goaste vänner. Hade inte klarat mig
utan er säger jag bara. Det är ni som har gjort mig till den jag är idag! Älskar er så mycket:)

Packning, Uplanen, vänner...

Nu ligger man i sängen och ska snart sova! Att man alltid fastnar vid datorn innan man ska sova, konstigt:P Finns alltid någon trevlig att prata med på msn men idag verkade ingen vara inne.. Har varit skolan hela dagen idag. Började med en grym föreläsning mellan nio och tolv. Han var riktigt bra och gjorde föreläsningen rolig! Sedan var det dags för mig och Anna och skriva på vår undersökningsplan som ska vara klar till nästa vecka.. Ikväll har jag mest packat och åkt iväg till maxi med Liselott..

Jag åker nämligen till Norge tidigt på lördag morgon med Douglas (läraren) och tre andra studenter. Karin, Johanna och Ingela.. Vi ska vara borta nästan en vecka. Landar halv tre på fredagen den nionde. Så är det någon som vill får gärna hämta mig på landvetter halv tre den fredagen.. alla andra jobbar:( Det jag tycker är svårt, är att packa allt. Hur ska man få med allt? Och man får inte packa med för mycket heller... Vi ska nämligen sova ute en natt så då gäller det att han varmt på sig, kommer bli minus grader på natten.. Har börjat packa lite ikväll iaf, varit på vinden och hämtat resväska. Packat ner stövlar, sovsäck, liggunderlag och regnställ.. Men orkade inte mer ikväll, får fortsätta imonkväll. Kommer nog bli en mycket rolig resa men samtidigt vill jag inte lämna min vän Anna i sticket.. Hon får skriva resten på vår undersökning själv men hon fixar det galant=) Liselott min underbaraste.. Det är knappt en vecka och vi vet ju alla hur fort det går! Sedan sover jag hos dig varje dag som du sa så vi tar ikapp allt vi missat. Dessutom ska mina tjejer spela sin första match på lördag emot kungsbacka så hoppas det går bra för dem!

Pappa åker också hem samma dag som jag. Fast hans flyg går två timmar efter mig. Men skoj att vi kan säga adjö på flygplatsen:P Hela familjen kommer väl att hänga med för att mestadels vinka av pappa kanske. hehe..
Annars har det varit riktigt roligt att ha honom hos oss i två veckor:)

Ska upp och köra mamma imorgon bitti så får nog sova nu men ha det fint!!


RSS 2.0