Trevlig helg!

Nu är det söndag. Sjukt trött är man. Men ska sova hos Liselott sen så det gör inget! Helgen har varit mkt bra. I fredags var jag och emma hemma. Det blev film och mys. Igår spelade vi match, gud vad bra vi spelade:) det var riktigt roligt. Fast vi förlorade med 3-1 så hade vi skoj! På kvällen var det fest hemma hos Anders sen drog vi vidare till hotellet. En mycket bra dag. Ligger i sängen och lyssnar på denna låt, sjukt bra:)


Calle - idol - grym låt!


Gillar helger!

Vad veckorna går fort, nu är det äntligen Fredag och man sitter hemma och kollar på Idol. Var längesen man satt hemma en fredag och kollade på Idol. Har alltid gjort något på Fredagarna som har gjort att man missat det..

Nu har jag VFU i fyra veckor, jag trivs enormt bra. Är bara en vecka kvar så är riktigt tråkigt att skolan ska börja igen. Vill vara kvar på praktiken. Barnen och pedagogerna är helt underbara! Men som sagt en vecka kvar. Får bjudan barnen på glass eller något på fredag kanske:P

Helgen som var, var vi tjejer ute i göteborg och festade. Började med några timmar på Pc sedan gick vi vidare till park lane där vi inte kom in tyvärr. Slutade med att jag och Philippa gick till trädgårn och dansade medan de andra stack hem. Vi hade mycket roligt=) Men sjukt trött var man sen på vägen hem. Blev hämtad kl sju av Karin och Linda. Då åkte vi till Ulricehamn för att överraska Anna. Hon sov när vi kom så vi sprang in och hoppa i sängen som små barn:P Vi kidnappade henne och åkte till Borås, hem till Karin. Det blev singstar, ansiktsmask, film, god tre rätters, sedan blev det utgång på Viva för dans och drinkar med mina flickor:)

Söndag blev det lugnt!

Denna helgen så blir det nog hotellet imon, det blir iaf fest hemma hos Vincent imorgon så det ska bli skoj. Men först har vi en match att vinna på förmiddagen. Så nu håller vi tummarna tjejerna! På söndag får jag hoppas att få träffa Lotten. Ska nog baka lussekatter:) Älskar dig.


Hjälmared idag=)

Ytterligare en dag på min praktik är avklarad. Veckorna går så sjukt fort och snart är det helg. Vi hade bara tre barn idag och fem igår.. Många som är lediga men även sjuka. På avdelningen är det nio barn som tror dem har symptomen svin influensa... nio?? Får hoppas att det stannar så. Jag börjar bli frisk men hostar fortfarande väldigt mycket.

Ikväll är det Hjälmared cupen och jag SKA vara med oavsett, kunde ju knappt spela förra veckan för jag mådde så dåligt men ikväll så ska det bli riktigt roligt:) Jag är så laddad. Sitter nu hemma och lyssnar på musik och tar det lugnt. Har varit ute och krattat löv också.

Ha det fint:)

:))

Nu är klockan halv elva en måndag kväll och jag sitter här vid datorn. Har nyss haft volleyboll träning:) Mycket rolig var den idag, vi var tolv tjejer exakt! Idag var dessutom första VFU dagen på en vecka, har varit så sjuk men hostar forfarande mycket men inte ont i halsen. Vill ju inte sitta hemma och bara vara sju, blir så lång tråkigt. På onsdag är det dags för hjälmared cupen igen, gud vad man är laddad. Var så himla sjuk sist så orkade knappt röra mig på plan men på onsdag ska vi visa vilka som bestämmer:) hehe.

Veckorna går förbi så fort, snart är det fredag igen. Förhoppningsvis blir det utgång med tjejerna då:) Det var så längesen vi alla sågs:)

Nä nu ska man nog dricka upp sitt te sen lägga sig=) Natti natti!!

Vart försvinner tiden??

Nu är det bara 28 dagar kvar innan det bär av till STOCKHOLM. Tiden går så himla fort. Snart sitter vi där på tåget:) Vi har iofs bara bokat en tågbiljett till stockholm så dit kommer vi iaf men hem har vi inte bokat någon biljett. Får göra det i helgen så vi kommer hem också för det vore ju rätt bra:) Backstreetboys spelar på fredagen så party och shopping får det bli. Men resan jag gör är inte med vem som helst utan med Liselott. Det kan inte bli bättre:) Denna resan behöver vi. Det blir vår julklapp till varandra. Så nu är det bara att räkna dagarna som är kvar!! Först och främst ska vi båda bli friska!

 


Tack Anna!

Ett stort TACK vill jag ge till min vän Anna!! Som har varit så duktig att fixa min blogg.. ville göra om den:)
Vi både sitter hemma med varsin dator och är mycket sjuka. Då får man passa på. Inte så mycket annat att göra ändå. Hehe..

Jag har så ont i halsen så jag vet inte vad jag ska ta mig till, kan knappt prata och ont när jag sväljer har jag med! Idol blir det nog ikväll men frågan är var och med vem. Om man nu orkar åka iväg någonstans. Imon ska jag iaf på RENT med Niclas. Det ska bli riktigt skoj. Vår kompis Johan ska vara med. Så hoppas att jag är lite bättre tills imon iaf.

Nu blir det att se ytterligare en film, snacka om att bli rastlös. Hehe men men vad ska man annars göra? Nu är Liselott, Anna och Linda hemma denna veckan för att de är sjuka. Lite konstigt att alla alla är sjuka samtidigt.. Krya på er!!

Hej så länge:)


Te och halstabletter...

Nu är det dags för lite uppdatering, har fått folk som sagt att jag måste skriva mera så får allt bättra mig:)

Nu sitter man hemma och trycker i sig te och halstabletter för fullt. Har nog druckit fyra koppar! Kommer få springa på toa:P Så sjukt tråkigt att vara sjuk, brukar aldrig vara det. Vaknade upp med jätte ont i halsen, kan knappt andas så ont gör det. Ikväll börjar dessutom hjälmared cupen och dem som känner mig vet hur envis jag är. Jag måste vara med:) Det är så himla roligt men som tur är, är vi sju tjejer så man kan ju sitta och vila med.. Vi var så många tjejer i år så vi anmälde två lag vilket är riktigt roligt. Borta laget och hemma laget heter vi. Enkelt men bra! Mitt lag består utav mig, Philippa, Anna Karin, Sara, Bettan, MajaStina och Mathilda.

Igår åkte jag till Borås, skulle köra Emma till träningen. Planerade in ett möte tillsammans med Karin och Margaretha. Vi hade överklagat och skulle gå igenom det. Vi båda saknade 2,5 poäng. Det känns så surt när man är så nära. Margaretha hittade en fråga där jag inte hade fått något poäng. Då saknade det alltså bara 1,5 poäng men det hjälpte ju inte verkade det som. Så tillbaka till kost och hälsa böckerna och fortsätt läsa!! Fasen också..

LJUS I ALINGSÅS har ju varit nu oktober månad!!








RSS 2.0