Glad, glad, glad och åter glad!!

Idag har varit en kanon dag än så länge! Är ju med i viktväktarna och väger mig varje vecka. Men nu har jag inte varit där på två veckor och det har blivit många kalas att gå på och en del fester.. Så var väldigt nervös när jag ställde mig på vågen i morse! Men 2kg hade jag gått ner, oväntat:) Nu är det bara att kämpa vidare..

Det blev sedan en mysig frukost på viskan tillsammans med Anna där det blev gott the och macka. Nu sitter vi i skolan vid varsin dator och fördröjer tiden lite. Ska på mötet ikväll så det blir en heldag i Borås med Anna:) Båda har en gratis måltid på Jensens så ska dit och äta lunch sen, gott!! 

Jenny åker tillbaka till London ikväll så det blev en snabb hejdå imorse. Hon kom i måndags så det blev ett kort besök.
Liseberg imorgon!! Tillsammans med Anna, Karin och Linda. Längtar enormt. Kommer åka tills vi spyr. hehe..  Hoppas på att kanske springa på Evelina också, var ju längesen man såg den tjejen!

Ha det gott i solen, kram!

Grattis min älskling:)

 
Idag firades Jonas födelsedag med att kidnappa honom med bilen, sätta på honom en ögonbinda och iväg till sandsjön. Jag hade fixat en stor picknick med god dricka och mat. Där satt vi ett bra tag och njöt av det fina vädret. Han fick dessutom lite kläder och ett biobesök med mig! På kvällen blev det grillning med vänner och familjen. Grattis än en gång älskling..



 





    En glad 23åring visar upp sin fina blomma han fick av mamma.

Jag säger det bara...se den!!


Femkamp på savannen, grillfest hos Manne!

Idag var det volleyboll avslutning på Savannen. Vi var bara elva stycken men hade skoj ändå. Jag var bjuden på grillfest på kvällen så var bara med en liten stund iaf. Vi spelade kubb och brändboll. Det var toppen väder ute!

                     


Sedan blev det grillfest hemma hos Manne. Liselott, Jimmy, Lina och Mathias var också med. Det blev god mat, kubb, pilkastning och massa dans.. Vi hade väldigt skoj. Jag orkade inte cykla så jag sov över tillsammans med Liselott.

             

Mammas 50års fest!

Hela torsdagen gick åt till att fixa inför festen. Laga mat, duka, göra bordsplaseringar och mycket mera. Jag och Emma gick ut i skogen för att hugga ner några björk träd för att sätta i spänner utanför. Festen var nämligen på mjörnvallen. Fredagen gick också åt till att göra ordning det sista inför kvällen. Kusinerna och deras mamma kom tidigt för att hjälpa till. Även Liselott och Jonas var med. Festen började vid halv sju. Det bjöds på välkomst drink och lite annat gott som mamma hade bakat. Vi hade gjort en tipspromenad så när alla kom fick de gå ut och svara på lite frågor. God middag blev det lite senare med pajer, sallader, nybakt bröd och potatissallad. Till efterrätt blev det cheese cake med hallon och jordgubbar. Det blev uppträdanden, tal och present öppning. Vi hade även liveband som var riktigt duktiga. Fyra killar och två tjejer. Så det blev att flytta alla borden för lite plats för dans. Jag och Liselott satt knappt något, dansade hela tiden:)

När klockan närmade sig tre var det dags att dra sig hemmåt. Mammas kusin Mats och hans två tjejer sov i gäststugan. Carina, Björn, Jonas och Liselot sov också över så det blev the, lite efterdans och massa skojigt prat när vi kom hem:) Det var en riktigt lyckad fest!!











Grillpartaj hos Karin

Nu var det ett tag sen jag skrev....igen! Får allt skärpa mig men som sagt min sista skoldag var igår. Så nu har jag SOMMARLOV.  Är riktigt skönt. Man är uppe länge och sover lite längre bara. Inte bra! Man ska ju ta vara på de soliga dagarna nu.. Tänkte lägga upp lite härliga bilder ifrån Karins grillfest som vi hade förra helgen. Blev riktigt lyckat.








Jonas Edvardsson ♥♥

Jag har inte haft min blogg så jätte länge och är jätte dålig på att skriva, men det senaste har jag haft fullt upp. Slutar skolan på onsdag och som vanligt ska man göra så mycket nu i slutet och nu på måndag åker vi iväg på läger så då ska man planera vad man ska packa ner för något. Men gud vad jag längtar till det. Vi är åtta stycken som ska sova ute i skogen. Vi ska paddla och massa annat skoj!

Varför jag skriver Jonas som titel är för att jag känner att jag inte har skrivit tillräckligt om honom. Skriver så mycket annat men Jonas är en mycket viktig del i mitt liv och det är klart att han också ska få ta lite plats i min blogg:) hehe.

Du är allt. Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt. Du är den som får mig minnas, alla drömmar jag har glömt! ♥♥ ♥♥

     

En härlig söndag!

Idag var det att dra till torget för att fira den härliga vinsten för AHK!! Det var massa folk i stan,
men en kanon stämning. Så grattis till grabbarna för en härlig seger :)

 


Sedan kom Jonas hem till mig. Det blev wipeout såklart, vårt favvo program. Det blev en bra långfilm också=) Älskar dig!

Karl å Ada volleyboll turnering!

I helgen var det dags för volleyboll i Göteborg, valhalla hallen. Det var en turnering, Karl å Ada heter den. Man spelar lördag och söndag och detta året sov vi till och med i skolan som ligger vid hallen. Det har vi aldrig gjort förut så det var riktigt skoj! Det var 65 lag som var anmälda i helgen så det var mycket folk att kolla på. Vi spelade några riktigt ruffa matcher på lördagen. Tre stycken. Ett div 3 lag, ett div 2 lag och ett div 1 lag. Vi vann en match och kom lika de andra, riktigt skoj och ganska bra med tanken på att vi ligger i div 3. Dessutom får man ju lite handikapp när man spelar. Koffe, vickan och deras kompis kom även och kollade på en match, skoj! Det var en riktigt bra dag. När matcherna var slut var det dags att dra till skolan med all packning och sedan göra sig iordning. Idag var det ju handbolls match för Alingsås VK så den var vi bara tvungna att se. Vi bokade ett bord på biljard palatset där vi åt god mat och såg på storbild. Vilken stämning!! OCH DOM VANNNNN!!!!! Sedan blev det massa biljard, pilkastning och goa drinkar med underbara människor. Kvällen slutade någorlunda tidigt. Vi skulle ju upp och spela dagen efter fast vår första match var inte förrän vid elva så det var ganska lugnt. Här nedan kommer lite goa bilder från helgen!


 

 

 

 

 

 

Lyssna och njut:)


Ullared here we come:)

Idag var det äntligen dags för Ullared. Jag och Liselott har nämligen pratat om detta länge men har inte hittat någon bra dag. Men idag slutade hon halv ett så vi drog direkt efteråt. Fick till och med låna Stisses bil så det var ju parfekt. Lite jobbig att köra men vad gör man inte för att komma till Ullared? Det blev en del shoppande, kläder och andra prylar. Liselott köpte mycket till hennes lägenhet. Det är tråkigt att Ullared ligger så långt bort men det är väl det som gör det roligt när man väl kommer dit.

Jonas kom sedan hit på kvällen. Vi kollade på film, Prey. En riktigt bra film för er som inte har sett den.
Vi drack the och åt lite kvällsmat. Riktigt mysigt! Älskar dig Jonas.


20års fest på mjörnvallen!

Idag, lördag var det kanon väder ute. Det blev först några timmar på pojkebo tillsammans med lite härligt folk. Sedan åkte jag in till stan för lite ärenden. På kvällen var det partaj på mjörnvallen. Viktoria och Jossan fyller nämligen 20. Det började med lite drinkar och spel hemma hos Liselott tillsammans med Lina. Vi gjorde oss iordning och cyklade runt sju. När vi kom dit var nästan alla där så det blev att gå runt att skaka hand och presentera sig vilket jag tycker är lite pinsamt ibland. Det blev bål, presentöppning, marsipantårta, lekar och dans. Vi gick ut på gräsmattan och spelade irländsk julafton vilket resulterade till inga skador iaf:) Som det gjorde hemma hos mig när vi lekte det. 

När klockan närmade sig elva drog vi till hotellet! Det var skoj men tyvärr lite tråkig musik. Cyklade sedan hem med Liselott. Det blev en kanon lördag:)


  
 

Kanon väder för en härlig fredag!

Idag mådde man inte riktigt bra efter kvällens grillkväll:) Liselott kom på morgonen för att hjälpa mig att städa. Jag orkade inte göra det själv. Sedan la vi oss och solade på gräset. Skulle inte förvåna mig om vi båda somnade:) Middag gjorde vi sedan, väldigt gott! Det blev en härlig lång promenad till stan för att hyra en bra film inför kvällens slappakväll. Vi orkade inte göra något speciellt. För imorgon var det 20års fest som gällde!

  

Valborg ♥♥

Nu har jag inte skrivit på länge men det får det bli ändring på. Har haft fullt upp denna helgen så har inte hunnit sätta mig vid datorn så nu kommer det en massa från helgens händelser! I torsdags var det Valborg. Då blev det grillkväll hemma hos mig tillsammans med Liselott och Lina. Stisse, Josef, Alex och Jamma kom också. Dem har man inte träffat på evigheter så det var riktigt skoj. Det blev god mat, massa skratt, spel och goa låtar som
Josef spelade på sin gitarr. Det får man ju inte missa:) Det blev i all fall en riktigt lyckad Valbord! Här kommer lite bilder.        


            
                     
 
          
                  


          

 
   

RSS 2.0