En härlig kväll på playan!

En solig dag på playan!


Det märks att sommaren har kommit, kanon fint hela helgen! Idag var det AHK match i nolhaga, de vann!!:) Sedan bar det av till playan för lite sol, värme, bad och god mat. Koffe, Mathilda, Philippa, Liselott, Jossan och Vickan var med.. Fick även se solnedgången, mycket fint!

 

 

   

Midsommar 2009 (Danmark)



Vilken midsommar!!

Linda, Lina, Liselott, Philippa, Manne, Henrik, Mattias, Jimmy, Albin, Simon och Simon var med på denna resan som var fredag - måndag. Vi hade hyrt en minibuss för nio personer. Mattias och Lina åkte i en egen bil. Mycket roligare att åka alla i samma bil. Det blev en kanon midsommar. God mat, dans, gott sällskap, skratt och sjukt roliga filmer som kommer upp på facebook:)

Här kommer en del bilder ifrån helgen iaf..





















Linda och Linda!



Saknar dig något enormt gumman! Älskar dej..

P.s Det är Linda Nygren som har varit inne och skrivit i min blogg, hehe:) Fy skäms!
 

Midsommarfirande i Danmark!!

I år blir det att fira midsommar i Danmark. Det ska blir riktigt skoj. Färjan lämnar Göteborg imorgon vid halv tio så idag blir att bara packa känns det som:) Vi har hyrt en buss för nio personer. Så det blir jag, Philippa, Manne, Liselott, Albin, Jimmy, Henke, Simon och Simon. Sedan hänger Mathias och Lina med i en egen bil. Det kommer bli en toppen helg, får bara hoppas att vädret håller i sig nu när vi har hyrt en sådan fin stuga!! Bilder kommer efter resan:) Glad midsommar alla!!


Potatisfestivalen 2009!!

Ja det var ett tag sen jag skrev nu, börjar bli riktigt dålig men tänkte eftersom det har varit en sån suverän helg så får jag väl skriva av mig lite tänkte jag!! Det har ju nämligen varit potatisfestivalen i helgen, torsdag - söndag. Så man kan ju säga att man har fullt upp i helgen.. I torsdags jobbade jag fram till halv tio så det blev att åka direkt hem efteråt, philippa och mathilda ville få med mig till öltältet men orkade inte denna kvällen, skulle ändå dit imon! Så jag och syrran åkte och hyrde film och tog det lugnt..

I fredags blev det lång sovmorgon. Var ute och klippte gräset med syrran. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att träffa Liselott och Philippa. Vi strosa runt i stan och kollade på lite uppvisningar på stora scen m.m. Tyvärr så var Liselott tvungen att dra senare så då mötte vi upp Mathilda, Jossan och Vickan på venetzia för att äta lite. Skulle nämligen till öltältet ikväll och festa loss:) Det blev lite karuseller innan vi gick in, tyvärr så regnade det så, så mina skor hade redan läckt in vatten och frös gjorde man också. Men när vi väl kom in, hade köpt våra drickor så tänkte man inte mer på det. Där inne träffade vi Daniel, Sebbe och Alexander. Vi hade grymt skoj. Tillslut bestämde vi oss för att dansa, det gick knappt att röra sig till slut, så mycket folk var det som dansade. Jätte kul var det, där träffade jag och Philippa två trevliga grabbar. Martin och Christoffer som vi umgicks med hela kvällen:) När klockan var två tog vi taxi hem till mig! Man kan ju säga att de vita skorna jag hade på mig den kvällen var inte vita längre, snarare svarta. Heheh..  Men annars var det en riktig rolig kväll:)

I lördags vaknade vi runt halv tio. Philippas pappa skulle hämta oss vid elva så stressad var man.. Vi skulle till stan för att träffa Liselott och Camilla. Skulle kolla på Sportlife när dem uppträdde. Sedan blev några affärer på storken innan vi drog hem till Lotten! Jag och Liselott drog sedan till Holmalyckan för att kolla på herrarna när de spelade match. Vann med 4-1 så grattis till er:) Sedan cyklade vi hem till henne för att göra iordning lite mat och städade iordning för klockan sju skulle tjejerna komma för lite förfest innan hotellet drogs igång. Vi hade nämligen köpt biljetter sedan en vecka tillbaka.. Det blev mycket dans, härliga skratt, goa drinkar och mycket singstar! Så tack tjejer. Sedan drog vi ner till stan där hotellet väntade på oss;) Det var mycket folk ute ikväll, men skoj var det! Mycket trevligt folk träffade man:) När de stängde var klockan tre. Då cyklade några hem till Liselott för att sedan sova. Trött var man:)

Söndagen var man mycket trött, sov ju typ bara tre timmar denna natten. Men det var så fint väder ute så man kunde inte sova längre. Dessutom skulle stackars Mathilda upp och jobba tidigt så hon drog rätt tidigt. Det blev stan lite senare med tvillingarna, Lina, Jossan och Vickan. Skulle se talangjakten som skulle uppträda. Det blev god mat, gratis glass och härligt umgänge!

 

 

 

 


Så tack tjejer för att ni har gjort denna helgen så lyckad!! Älskar er:)

Onsdag..

Nu har man börjar gå bredvid på ängabogården. Hela denna veckan blir det så idag ska jag iaf jobba mellan 17:00 - 21:30. Får hoppas att någon vill hänga med ner till torget sen för att lyssna på musiken som ska spelas på torget. Annars blir det inte så mycket gjort idag tror jag, har gått upp sex hela veckan så är rätt trött idag! Igår åkte jag hem till Liselott efter jobbet, sedan kom Philippa. Vi skulle dra till nolhaga för att kolla på AHK´s träningsmatch. De vann så grattis till dem!!! Mycket trevligt. Jossan och Mathilda var också med och kollade. Därefter drog vi alla hem till Lotten för att kolla på Sverige matchen. Det blev the och smörgås. Sverige vann med 4-0 så ännu en bra vinst idag! Vi hade mycket trevligt. Alltid kul att umgås med dessa tjejer:)

Nu ska jag försöka göra lite läxa...ha det fint kram!

Philippa och Mathildas 20års dag!

Grattis grattis och åter grattis!

I fredags fyllde dessa brudar år. Det blev stort kalas hemma hos dem. De hade satt upp ett jätte fint tält på trädgården. Jag mötte upp Liselott så cyklade vi tillsammans hem till dem. Jag var riktigt nöjd med deras present som tog ganska långt tid att slå in.. När vi väl kom dit blev det bål och sedan en tips promenad med 14 frågor. Det handlade om Philippa och Mathildas liv. Jag, liselott, Robert och Koffe gick ihop men det slutade inte som jag hade hoppats. haha..  När vi skulle sättas oss till bords så presenterade Olivia vinnarna, den som fick sämst sitter på min högra sida. Och gissa vem det var.. mig! Lite pinsamt! Det blev god mat med sallader och pajer. Sedan blev det marränger och glass till efterrätt.

Femkampen var riktigt roligt. Säckhoppning, kasta äpplen i spann, hitta sina skor och charader. Alla fuskade väl nån gång men roligt var det! Det blev kallt men vi hade skoj i tältet hela kvällen! När klockan närmade sig två var det dags att dra sig hemåt:)



 

       

Massa härliga bilder under kvällen! Tack alla:)

Fredag blir det partaj!

Imorgon är det fredag och då fyller Philippa och Mathilda år. De fyller båda 20år så då blir det stor fest hemma hos dem. Det ska bli riktigt skoj, Liselott är också bjuden så hon hänger också på.. Först är det studenten så ska nog dra till nolhaga och hänga lite blommor på folk. Så imorgon kommer bli en bra dag!

Nu sitter jag hemma och kollar på Ebba och Didrik, ett gammalt program. Har nyss varit på ängabo och fått mitt schema inför sommaren. Dessutom fyller Evelina 22 år idag så grattis till dig vännen!



Vi ses imon brudar!!

Flytthjälp

Idag har Liselott nästan flyttat kan man säga. Jag, Henke och Manne har hjälpt till med våra bilar och flyttat kartonger och massa annat. Det blev massa glas och annat som behövdes diska så mina fingrar är väl lite skrynkliga ikväll.. hehe.
Men fint kommer det bli när allt är klart. Ska inviga sängen med Lotten på fredag efter tvillingarnas stora fest:) På kvällen blev det spel och vin tillsammans med grabbarna. Så dagen har varit helt okej. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Ska provjobba imon sedan träffa liselott för att köpa present till P och M.

Natti natti puss

Första Lisebergs besöket i år!

Idag blev det Liseberg tillsammans med Karin, Anna och Linda! Vi kom dit vid halv tre, Linda jobbar till ett. Vi valde en kanon dag att gå på, soligt och fint! Och mycket folk var det inte som tur var. Högst 15min kö på de bästa attraktionerna.. God mat, gossedjur, vinster, blöta tjejer, glass och härligt umgänge!

 




 








VILKEN DAG!! BLIR NOG MÅNGA BESÖK PÅ LISEBERG I ÅR!!

Fest hos Jennie!

Vilken kväll! Förfest hos Jennie därefter hotellet tillsammans med Liselott, Lina, Jennie och Philippa. Kvällen började klockan sex med lite grillning. Sedan tog vi en filt och satte oss på gräsmattan i solen. Det blev många härliga inspelade filmer, skratt och goa drinkar. Ni är kanon tjejer, alltid lika skoj tillsammans. Sedan cyklade vi till hotellet och dansade ända tills de stängde. Sedan blev det efterfest tillsammans med Liselott och Philippa. Kom hem till mig runt sex då jag och Liselott somna med en gång:) Tack ännu en gång!

   

   

 

RSS 2.0